Бинанс обяви датата за възобновяване на операциите след хакерската атака, а BNB нарастна с близо 10 на сто

В неотдавнашен пост на блога на компанията главният изпълнителен директор на Бинанс обяви датата за възобновяване на операциите в борсата. Той даде на общността актуална информация за възобновяването на трансферите на средства.

Атаката срещу сигурността, която наскоро удари Бинанс и го лиши от 7000 биткоина, раздвижи обществото. Главният изпълнителен директор на Бинанс обаче каза, че екипът е станал още по-строг и по-ефективен, след като е бил изправен пред проблема.

Четете още: Хакери откраднаха 7 000 биткоина от Бинанс

Сега Чангпенг Жао (наричан просто ЧЖ) информира общността за това, кога депозитите и тегленията ще се възобновят.

Търговията ще бъде спряна

В блог, публикуван в неделя, ЧЖ каза, че екипът на Бинанс е постигнал значителен напредък в модернизирането на системата си за сигурност. Създадени са редица защитни елементи. ЧЖ казва, че по-късно ще бъдат споделени повече подробности.

Въпреки това, той обяви точните данни за възобновяването на тегленията и депозитите. Бинанс обяви датата за възобновяване на операциите – вторник, 14 май. Жао каза, че за тази цел търговията ще бъде спряна.

Бинанс общността е доволна

Повечето от коментарите по темата в Туитър бяха положителни – хората хвалят Бинанс за прозрачността и ефективната работа при справяне със ситуацията.

Един потребител на Туитър обаче, @kallitechniko, зададе въпроса защо Бинанс изобщо не се е свързал с никакви власти, напомняйки на всички, че тя не е децентрализиран обмен.

Бинанс е единствената топ 10 монета в зелено

Както съобщава U.Today по-рано в понеделник, крипто общността води разгорещени дискусии относно слуховете, че eBay скоро може да обхване крипто.

Четете още: Бинанс и Койнбейз получават около един милион посещения на ден

Слухът в Туитър е, че тази монета ще бъде Бинанс Койн (BNB).

Съвпадение или не, BNB понастоящем е единственият дигитален актив, който поскъпва от десетте най-големи списъка. Той е нараснал с почти 10% в последните 24 часа.

CoinMarketCap.com
CoinMarketCap.com

Източник

Leave a Reply