Бинанс Койн е с нов връх в цената, вече е напълно достъпен за индийците

Пазарни настроения на BNB

Има много тревожни инвеститори, които наблюдават Бинанс Койн точно в момента. След като останалата част от пазара бавно се възстановява, BNB лети от месеци, без да спира или значително да се коригира. Нека да разгледаме някои от причините, поради които този актив непрекъснато се издига, и защо може да искате да хеджирате този проспериращ актив. Особено днес, когато Бинанс Койн е с нов връх в цената си.

Тази новина е огромна, ако притежавате BNB или просто се радвате на положителния пазарен растеж. Напоследък BNB набира огромно количество експозиции и изглежда няма намерение да спира. С тази най-нова добавка към портфейла Бинанс Койн има пълен достъп до почти 1,37 милиарда души.

Четете още: Всички новини за Бинанс Койн

По принцип, Индия понастоящем е много враждебно настроена към криптопазара, но е изключително добре настроена към развитието на блокчейн технологията. Пазарът на труда там е известен с многото програмисти и млади киберпънкове, които се трупат в индустрията. За разлика от това, федералните банки в Индия непрекъснато се опитват да ограничат този пазар и да ограничат растежа си.

Запознайте се с Койнбейз тук

BNB се превръща в основната търговска двойка на другите пазари. Остава само малко време преди активът да стане топ 5 монета само от органичен растеж. Всяка борса, която приема тази монета, допълнително ще спечели повече търговци и ще спечели на собствените си борси просто от добавянето на монетата на нейната платформа. В известен смисъл това е победа за всички.

Бинанс Койн е с нов връх в цената

Бинанс Койн проби всички тенденции, показатели и нива на RSI. Понастоящем тя играе в собствена лига, не се спира пред нищо, с изключение на едно скорошно съобщение. Съобщението бе съсредоточено около премахването на потребители в САЩ, които се появиха през септември поради регулаторни проблеми. Дори и тези силно мечи новини, само накараха актива бързо да се потопи и да се обвърже отново с високите си нива.

Досега през 2019 г., ако сте закупили BNB на дъното, бихте имали 8 ъти възвращаемост на вашата инвестиция. Например, ако сте инвестирали 10 000 долара в Бинанс Койн, бихте имали около 80 000 щатски долара днес само за няколко месеца.

Четете още: Бинанс пуска стейбълкойн, вързан за Биткойн

Големият въпрос в момента е, може ли Бинанс Койн да продължи да расте? За този отговор нека разгледаме текущата пазарна капитализация на BNB. Пазарната капитализация в момента е над 5 млрд. долара. Това е много голяма сума за повечето дигитални активи, но сравнено с повечето компании или борси по света, не е дори капка в морето. 5 милиарда долара е малка оценка за една монета от такъв мащаб и най-вероятно тя ще донесе 10 пъти печалби по време на следващия бичи пазар.

Полезността на Бинанс Койн

Бихме могли лесно да съпоставим част от този растеж с нарастващата полезност на актива. По-конкретно, повечето инвеститори трябва да запазят минимум 500 BNB, за да получат максимални лотарийни слотове за предстоящи Initial Exchange Offerings (IEOs). Това накара инвеститорите бързо да си върнат краткосрочните BNB, осигурявайки стабилен растеж без значителна ценова дефлация. Всеки ИОО, започнат досега на Бинанс, е извлякъл рентабилни печалби, което го прави задължителен за всички рискови инвеститори.

Източник

Запознайте се с Койнбейз тук

Leave a Reply