Бинанс и Койнбейз получават около един милион посещения на ден

Изглежда, че популярността на Койнбейз и Бинанс, два от най-широко използваните обмени на цифрова валута, постоянно достига нови висини. Според последните статистически данни, и двата криптообмена получават по близо един милион посещения на ден на уебсайтовете си. Тези данни директно показват, че ентусиастите на криптовалути имат доверие както в Бинанс, така и в Койнбейз. Данните бяха споделени в Twitter от Кевин Рук на 7 май 2019 година.

Бинанс, най-голямата крипто-платформа за обмен по целия свят, привлича около 1,183,000 посетители на сайта на ден. Койнбейз от своя страна записва около 930 000 посещения. Увеличението на посетителите на уебсайтовете се е увеличило съответно с 27% и 13% през април.

Четете още: Крипто цените се възстановяват след загубата на Бинанс

Това е първият път през последните 7 месеца, в който и двата уебсайта достигат подобен трафик. Също така трябва да се отбележи, че по-голямата част от останалите дигитални борси почти никога не регистрират над 400 000 посетители на ден. Само по себе си постигането на такъв голям обем посетители е значително постижение.

Данните показват увеличаване на трафика както за настолните, така и за мобилните версии на борсите. Мобилното приложение на Койнбейз и Бинанс не е било разглеждано за този анализ на данните.

Междувременно и двете криптоборси навлизат все по-дълбоко в крипто-света. Преди няколко дни Бинанс интегрира WalletConnect с приложението Trust Wallet. След това добави и 3 търговски двойки за Basic Attention Token (BAT) и Етериум Класик (ETC). Койнбейз, от друга страна, добави подкрепа за Доджкойн (DOGE) при използването на Coinbase Wallet в началото на месеца.

Бинанс и Койнбейз получават около един милион посещения на ден – много ли е според Вас? Очакваме коментарите Ви в секцията по-долу.

Източник

Leave a Reply