Анализатор счита, че е трудно Биткойн отново да падне под $ 10,000

След като Биткойн (BTC) падна под $ 10,000 в последните часове за кратък период от време, криптовалутният търговец и инвеститор Джош Рейджър смята, че четирицифрен Биткойн е “подарък”. През последните седмици Биткойн се държеше на нива над 10 000 долара и падна под това ниво в два различни случая. Той каза това в туит, пуснат на 14 юли.

4-цифрен Биткойн е подарък

Биткойн, най-голямата криптовалута на пазара, претърпя много тежък спад на 14 юли. Дигиталната валута падна под 10 000 долара след около две седмици над това ниво. Това показва, че все още има много мечки в пространството, които затрудняват BTC да надмине най-високата си точка тази година.

Четете още: Как да купя Биткойн?

На своя Туитър акаунт Джош Рейджър написа:

Казах го веднъж и ще го кажа отново. 4-цифрен Биткойн е подарък. Независимо дали ще достигне 9 000 долара или дори 8 000 щ.д.

Биткойн има много добра година по отношение на цената. Виртуалната валута започна 2019 г. с цена на монета от $ 3,750 и достигна най-високата стойност от 13 750 долара преди няколко седмици. Това означава, че най-популярната криптовалута се е увеличила с повече от 266%.

Други цифрови валути като Лайткойн (LTC) и Бинанс Койн (BNB) се повишиха още повече, което показва, че бичият пазар е дошъл за няколко валути, а не само за Биткойна. Г-н Рейджър казва, че Биткойн може да се търгува над 10 000 долара за дълъг период от време през следващите месеци и години.

Запознайте се с Койнбейз тук

По време на този бичи пазар, пазарното доминиране на Биткойн също се е увеличило. Според CoinMarketCap, доминирането на Биткойн достигна 65.8% през последните няколко часа, което е най-голямата точка от декември 2017 г., когато виртуалната валута рязко се покачи на пазара.

Четете още: КойнБейз предлага бавна и стабилна крипто инвестиционна стратегия

Други виртуални валути също паднаха днес. В действителност, Лайткойн, който ще преживее разполовяване през август, падна под $ 90 за първи път от май тази година. Междувременно втората по големина криптовалута в пространството, Етериум (ETH), падна до около $ 218, отново според CoinMarketCap.

В момента Биткойн има цена на монета от $ 10,550 и пазарна капитализация от $ 188 милиарда, следвана от Етериум с цена на монета от $ 230 и пазарна оценка от $ 24.59 милиарда. И накрая, четвъртата по големина виртуална валута Лайткойн има пазарна капитализация от $ 5.71 милиарда и цена от $ 91.

Опитайте Бинанс днес

За повече от две години, UseTheBitcoin направи проучвания, обхвана новините, и помогна на читателите да намерят най-добрите Блокчейн проекти. Единственото нещо, към което непрекъснато се връщаме, е Бинанс.

Бинанс се наложи като най-добрата платформа за търговия за начинаещи и опитни търговци и ви дава стотици монети, в които да инвестирате. Започнете да търгувате днес с Бинанс!

Източник

Запознайте се с Койнбейз тук

One Reply to “Анализатор счита, че е трудно Биткойн отново да падне под $ 10,000”

Leave a Reply