Анализаторите очакват Етериум да достигне до $ 800 с наближаването на ETH2

Етериум лети все по-високо, след като биткойнът стигна до новите си годишни върхове, на крачка от $ 20 000. Понастоящем цената на водещата криптовалута е само с $ 615 под върха ѝ до момента, но далеч над тази, която беше преди седмица.

Най-новият скок на Биткойн и Етериум изглежда в резултат на натиска върху институционалните покупки. Заедно с много мениджъри на публични фондове на Уолстрийт, които обявиха подкрепата си за криптовалутите, анализаторите отбелязаха спот оферта, която тласка пазара нагоре.

Анализаторите са оптимисти, че Етериум съвсем скоро ще се качи по-високо в резултат на положителни фундаментални тенденции. Биткойнът, който продължава да расте, може да даде на ETH допълнително гориво, за да се изкачи и по-високо.

Следват ли $ 800 за Етериум?

Анализатор наскоро сподели графиката по-долу отбелязвайки, че Етериум може да достигне до 800 долара, след като успява да се движи над ключови технически нива.

Етериум набира бича инерция, ETH може да тества $ 620

Графиката показва, че ETH възстанови ключовото ниво от $ 420 като подкрепа по време на корекцията през октомври. Етериум потвърждаващ това ниво като подкрепа, трябва да продължи с движение към 800 долара, предполага анализаторът.

Image
Източник: ETHUSD от TradingView.com

Биткойн също е бичи

Очаква се биткойните да се движат по-високо в средносрочен и дългосрочен план, повишавайки вероятността Етериум да се движи още по-високо.

Джим Креймър, известният бивш мениджър на хедж фондове в CNBC наскоро коментира, че твърдението му, че смята биткойнът като дългосрочна инвестиция има смисъл сега:

„Просто се нуждая от нещо, което децата ми ще разберат … и те никога няма да разберат златото и причината, поради която никога няма да разберат златото, е, че смятат, че златото е опасно. Опасно е, защото може да бъде откраднато. Опасно е, защото не искат да го извадят от банката. Децата ми, когато получат наследството ми, няма да се чувстват комфортно със злато и ще се чувстват комфортно с крипто. „

Коментирайки наскоро Биткойн, Раул Пал, главен изпълнителен директор на Real Vision, разкри, че е разположил основно цялата си ликвидна нетна стойност във водещата криптовалута:

„Добре, последна бомба – утре имам поръчка за продажба, за да продам цялото си злато и да мащабирам BTC и ETH (80/20). Не притежавам нищо друго (с изключение на някои облигации и някои $). 98% от моята нетна стойност. Вижте, не можете да ме категоризирате, освен #irresponsiblylong. Лека нощ на всички!“

Анализаторите са оптимисти, че по-нататъшното засилване на цената на Биткойн може да доведе до възходяща тенденция и за алткойните.

Източник

Leave a Reply